divendres, 17 de febrer del 2012

Carnaval a l'Institut Montgrí, 17 de febrer de 2012

El dia divendres 17 de febrer els alumnes de l'Institut Montgrí van fer un Carnaval a la planta baixa, al polivalent. Tots els alumnes hi participaren.



Divendres 17, els alumnes de l'Institut van haver de representar un ball d'un país diferent, i amb aquell país havien de preparar-se la coreografia i el vestuari d'aquell país, la història anava d'uns muntanyencs que es perden i fan la volta al món caminant, i a cada país van aprendre un ball tradicional, el que nosaltres haviem de fer.
Al final el jurat va declarar guanyadors de coreografia del primer cicle a 2n A, que els hi havia tocat Jamaica, i de vestimenta 1r D, que representaven Itàlia. Del segon cicle, els de millor coreografia va guanyar 3r B, que representava Rússia , i de vestimenta van guanyar els de 3r A, que representaven l'Índia. Després d'això, tots els alumnes, i també els professors van ballar el ball típic de Catalunya, la Sardana. Quan va acabar la festa, els alumnes van tornar a casa seva i van gaudir de tres dies de vacances.

Aleix Pujol, 1r A d'ESO


Carnaval a l'Ins Montgrí
S'ho van passar molt bé al carnaval!!

El dia 17 de febrer de 2012, a l'Ins Montgrí va haver-hi una festa de carnaval. Van actuar tots els alumnes de 1er, 2n 3er i 4r. Tots ho van fer-ho molt bé, tots representaven un país.
Desprès del festival, van dir els guanyadors de cicle inicial i els de cicle secundari.
Llavors es van posar tots en rotllana i van ballar sardanes, els alumnes i els professors.

Carla Baso, 1r A d'ESO

EL CARNAVAL A L’IES MONTGRÍ
Com cada any a l’institut Montgrí, van celebrar el carnaval amb molta emoció.
Aquest any el carnaval de l’institut  Montgrí  ha sigut molt especial. Cada classe va fer una cançó tradicional del país que els  tocava. Els presentadors d’aquest carnaval van ser la Laia i en Marc del curs 4t d’ESO, aquest any el guanyador de la coreografia van ser els alumnes de 2nA, el premi per al vestuari va ser per el curs de 1rD i el premi per el millor ball va ser per al curs 4tE. El jurat estava format per la Monica Martin, per Monica Pont, per Marta Fuster, per Ioia llauró i Jordi Escudero.   

Joan Parella, 1r A d'ESO


QUINA ALEGRIA A L’ESCOLA, 2 HORES BEN DIVERTIDES!!!VA SER MOLT DIVERTIT PER AQUESTS ALUMNES!!!     
No només celebren el carnaval els alumnes,  sinó que també ho celebren els professors. Balls i músiques de continents, etc.
A l’IES MONTGRÍ  van  celebrar el carnaval ; és un dia ple d’alegria i disfresses, doncs els alumnes el van  celebrar el 17 de febrer  a les  12:00 del mati.
Van fer continents i els professors van repartir diferents països Europa, Amèrica, Oceania, etc.
Per exemple, a la secció d’Europa hi havia  ESPANYA i la van ballar els alumnes de 1rB..  Mentrestant els alumnes de tots els alumnes ballaven la seva coreografia els jurats posaven nota.
I així fins a acabar tots els espectacles de ball. Els professors  van pujar l’escenari  i van dir els
Guanyadors i el seu  premi.
Després de tot això els professors es posaven a ballar com uns bojos la música del carnaval i també la de TORROELLA DE MONTGRÍ,  aquesta sí que no pot faltar amb un carnaval tan divertit.

                                                             !!!!TOTS PINTATS!!!!

Chaimae El Hassouini, 1r B d'ESO



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada