dilluns, 9 de gener del 2012

Sortida de tutoria 1r ESO



SORTIDA DE TUTORIA


Per Meryem El Amouari, 1r E

El divendres dos de desembre vam fer una sortida. A la classe, la tutora ens va explicar què faríem a l’excursió i també ens va dir on aniríem. Vam començar fent la targeta: hi havíem de posar el nostre nom i què era el que ens agradava fer. Després d’això ens va donar un full amb el personatge que ens agradava i vam escriure dues frases que són normes per millorar la convivència. Finalment ens va donar un dossier, el vam comentar, el vam guardar i vam sortir amb la nostra tutora.

Vam anar al parc John Lennon. Vam esmorzar i la Montse ens va cridar i ens va dir que comencéssim a fer el joc de la targeta i quan vam trobar el nen o la nena que ens tocava, la vam saludar fent- li un petó i li van donar la seva targeta per penjar-se-la a la samarreta.

Vam fer el segon joc, el de la corda. Consistia en fer una corda molt llarga amb les nostres peces de vestir i després ens vàrem seure per classes i havíem de fer una feina d’aquell dossier.

En el tercer joc ens havíem de buscar una parella i fer les instruccions que ens deia la Montse i de tant en tant canviàvem de parella.

Finalment vam fer el joc dels veïns: havíem de fer una rotllana i un s’havia de posar al mig i havia de preguntar a un altre: “t’agraden els teus veïns?” i si deia que no, havia de triar dues persones i canviar-se de lloc procurant de no quedar-se’n sense.

En el temps lliure que vam tenir, vam fer allò que volíem, anar a jugar, i vam tornar a l’institut per fer una mica més de dossier abans d’anar a casa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada