dilluns, 9 de gener del 2012

La sortida de tutoria






LA SORTIDA DE TUTORIA

Per Eric Fernández Quirós, 1r C




El divendres al matí vam anar al parc John Lennon amb totes les classes de 1r d’ESO. La sortida tenia la fita d’aconseguir més lligams entre tots els alumnes de primer.

Vàrem fer quatre jocs, tots relacionats amb l’amistat. El primer, el de les targes, consistia en fer arribar la tarja que ens donaven els tutors amb un nom, a l’alumne corresponent.

En el segon, el de la corda, cada grup havia d’aconseguir fer la corda més llarga amb la nostra roba que portàvem.

El tercer joc era per parelles i havíem de passejar pel parc amb la parella fins que la tutora ens donava una altra consigna i havíem de canviar de parella.

En el quart , tots asseguts en rotllana, havíem de dir si l’alumne del costat ens agradava o no. Si dèiem que no, ell s’havia d’aixecar i arrencar-se a córrer per trobar un altre lloc.

Per últim, abans de marxar a classe per reflexionar sobre el que havíem fet i completar un dossier, vam tenir temps lliure i vam jugar tots plegats pel parc.

La sortida la vaig trobar molt apropiada per fomentar l’amistat amb els companys del grup i amb els de totes les classes. Ens ho vam passar molt bé i per això recomano que es faci.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada