dissabte, 10 de desembre del 2011

SORTIDA DELS 1rs d'ESO












































El divendres 2 de desembre els alumnes de 1r vam fer una sortida als jardins John Lennon per fer unes activitats de tutoria.

El dia 2 de desembre, vam anar als jardins John Lennon. Fins a les 10h vam estar a l’aula i així vam tenir temps de llegir un quadern que hauríem de fer després, vam acabar uns deures que teníem i finalment el tutor, en Paco, ens va explicar què faríem a la sortida i per què ens serviria. A les 10h ens vam trobar i vam començar a baixar, tots, els tutors, seguits pels seus alumnes i així fins que vam arribar als jardins.

Quan vam arribar vam tenir uns 20 minuts per esmorzar i estar per allà, quan es va acabar el temps ens van cridar a tots. Ens van explicar el primer joc; el de les targetes, després vam fer el de la corda i tot seguit el de les parelles. Després van deixar-nos 10 minuts perquè emplenéssim el quadern. Quan anàvem acabant, podíem jugar. A la 1h ja vàrem començar a tirar cap a l’institut.

A l’aula, vam acabar d’emplenar els quadern, i vam estar parlant de com havia anat. En aquesta sortida, vam conèixer gent que potser no coneixíem. Jo vaig conèixer una nena i el joc que més em va agradar o més divertit, va ser el de la corda.


Jana Surroca, 1r A

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada